Valget af den perfekte rotorklipper til traktor

Leder du efter en ny rotorklipper til traktor? I så fald er der visse ting, du kan overveje, før du træffer dit endelige valg og altså foretager dit indkøb. En rotorklipper er en investering af en vis størrelse, og priserne florerer gerne omkring de 20.000 kroner, når du køber en rotorklipper til traktor fra ny af. Husk endeligt på dette når du sonderer markedet – kvaliteten på din rotorklipper afhænger også i høj grad af dette. Gå derfor ikke på kompromis, når du køber en rotorklipper til traktor.

Arbejdsbredde og oliebehov på en rotorklipper til traktor

Rotorklippere findes i en bred vifte af varianter, modeller og størrelser, så der er mange parametre at sortere efter. Først og fremmest er arbejdsbredden relevant at overveje, da dette er et perfekt udgangspunkt for valget af en rotorklipper til traktor. Hvor stor en arbejdsbredde behøver du? Dette afgøres selvfølgelig af, hvilken type opgaver, du benytter rotorklipperen til, og hvor tit rotorklipperen skal benyttes, da det godt kan blive tidskrævende at klippe græs med en for lille rotorklipper til traktor.

Rotorklippere findes i arbejdsbredder fra omkring 120 centimeter og op til cirka 240-250 centimeter. Der er stor forskel forskel, da man med her har mulighed for at dække et dobbelt så stort areal, hvis man opgraderer fra en arbejdsbredde på 120 centimeter til 240 centimeter. Men oliebehovet stiger også støt herefter.

Knive og olieflow

Olieflowet i en rotorklipper til traktor determineres derfor af arbejdsbredden, og når du derfor opgraderer fra en arbejdsbredde på 120 centimer til 240 centimeter, da vil du opleve, at det påkrævede olieflow i liter pr. minut vil stige fra omkring 25 liter til 40 liter. Dette har selvfølgelig en prismæssig omkostning, som du må overveje, hvorvidt du vil lægge pengepung til.

Dertil tillader arbejdsbredden også et større antal knive, hvor du med en arbejdsbredde på 240 centimeter kan komme op på fem knive i din rotorklipper til traktor. Alt i alt betyder dette selvfølgelig – sammen med arbejdsbredden – at du kan udføre dit arbejde hurtigere.

Du kan søge videre i et stort sortiment af rotorklipper til traktor, hvis du klikker ind på DK-tec.dk, som er en forhandler, der blandt andet kan tilbyde et stort udvalg af rotorklippere til traktorer. Her finder du en bred vifte af modeller til ethvert behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *