Julefrokostsæsonen nærmer sig

Selvom sommeren nærmest lige er slut, og det kun er et par uger siden, at vi bevægede os ind i efteråret, så nærmer julefrokostsæsonen sig med meget hastige skridt. Især hvis man er et firma, der skal afholde en firmajulefrokost, begynder tiden at være en faktor.

For selvom december ganske vist endnu er nogle måneder væk, så er salget af firmajulefrokoster allerede i fuld gang på restauranter rundt om i landet. De mest populære weekender til at holde firmajulefrokoster, er allerede ved at være godt booket op, da der er mange, der gerne vil have netop disse dage.

Lad julefrokosten være en investering

Der er mange der har holdninger til firmajulefrokoster. Der er nogen der elsker dem, og der er andre der nærmest frygter dem. Enten fordi de ikke kan opføre sig ordentligt, når de får lidt at drikke, eller fordi de kender andre i virksomheden, der har det sådan.

Blandt ejere af virksomheder, er der også mange forskellige holdninger til det at skulle holde en julefrokost. Nogen ser det som en god mulighed for at socialisere, hvor kollegaer kan være sammen på en anden måde end de plejer. Andre ser det som en udgift, der skal betales fordi det forventes at man afholder en firmajulefrokost.

Som ejer bør man naturligvis se det som en investering i glade medarbejdere og ikke bare som en udgift, der skal betales. Ens formål med alle sociale aktiviteter bør altid være med det formål at skabe glade medarbejdere, da disse arbejder bedre end utilfredse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *