Iværksætteri: Promover din virksomhed med øjenfaldende designs

Hvad betyder kendskabsgraden egentlig for en virksomhed? – Det betyder, i hvor høj grad, der er chancer for succes og gennemslagskraft. Jo større kendskabsgrad og jo flere, der bemærker et logo eller et slogan rettet mod en virksomhed, jo større sandsynlighed er der for en højere popularitet og fremgang for et brand.

Der er mange måder at lave reklame omkring sig selv som erhvervsdrivende, og særligt online markedsføring topper i vore tid helt ekstremt. Er der andre måder, der kan give blikfang uden at virke for ivrige over for slutkunden og potentielle kunder?

Unikke designs – fokus på startup virksomheder

Vi ser tryk over alt. Bannere, varer i supermarkedet, legetøj osv. Det er på den måde, vi kan vide, at dette produkt er designet af et bestemt brand. Er man en nyopstartet virksomhed, kan det være en rigtig god idé at tænke i alternativer, hvorpå at vække målgruppens opmærksomhed og iscenesætte sig selv som startup. Kender folk ikke til et nyt logo eller navn, er der stor sandsynlighed for, at de bevæger sig uden om produktet. Hvad kan man da gøre for at vække opmærksomheden hos befolkningen?

Unikke tryk på forskellige tekstiler som fx løbetrøjer, arbejdsskjorter, sportstasker osv. Med en varmepresser kan man på adskillige tekstiler få trykt sin virksomheds navn, logo eller slogan. Del sportstrøjer ud til de ansatte, og hver gang de står i træningscenteret, reklamerer de diskret for virksomheden. På samme måde virker det mere professionelt udadtil at have arbejdsskjorter eller cardigans på som arbejdstøj i tilfælde af, at man skal mødes med kunder eller samarbejdspartnere.

Sponsorater
Er man en virksomhed, der gerne ønsker at være sponsor for en sportsklub eller anden virksomhed, kan tryk på krus, kasketter eller anden tekstil også være oplagt at investere i en varmepresser. Det giver en hel del muligheder for at øge sin virksomheds kendskabsgrad og få andre til at blive mindet om ens navn eller logo.

Invester kvalitativt
Når man skal ud og investere i en varmepresser, anbefales det, at man lægger lidt ekstra penge i maskinen, hvis man gerne vil undgå at skulle udskifte de mindre dele løbende. Ligeledes anbefales det, at man anvender en teflon pude under ens produkt og teflonarket mellem trykplade og produkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *