Hvad industrialiseringen betød for verdensøkonomien!

Da den første industrialiserede revolution udbrød det brændstof, der indvarslede en ny fundet livsstil, var alt baseret på fossile brændstoffer. Den gluttony, der fulgte i den livlige frenet af boring og minedrift, der fulgte, skabte kun en miljøkatastrofe af episke proportioner i dag. Alligevel i USA er størstedelen af ​​vores regering i en tilstand af fornægtelse, at vores industrielle infrastruktur, der for øvrigt er bygget helt væk fra fossile brændstoffer, er årsagen til al den miljøpåvirkning, som global opvarmning har over hele kloden. Den fortsatte angreb på flere naturkatastrofer, der har forekommet hyppigere med hvert år, er et direkte resultat af menneskers indblanding i den naturlige balance på denne planet.

Al civilisation er på et kritisk tidspunkt i dag. Vi har udviklet flere teknologier på kortest tid end i nogen anden periode i menneskehedens historie. Desværre er der i hvert samfund masser tilbage uden de fordele, som disse teknologier kan medføre. Flere og flere mennesker står over for alvorlige levevilkår i stort set alle lande i verden i dag. Over en milliard mennesker verden over er bogstaveligt talt sultende til døden. Truslen om globale pandemier er lige så reel som den får. Alle disse kan og må fjernes, hvis menneskeheden skal overleve. Vi har nu teknologien til at få det til at ske, men beslutningen om at bruge de teknologier, vi har, og udvikle flere teknologier til forbedring af den menneskelige oplevelse, forudsætter alt, at man afstår fra menneskets egen tørst efter mere magt, kontrol og rigdom.

Det videnskabelige samfund støtter alle, at drastiske ændringer i jordens delikate tilstand vil forårsage hændelser af bibelske proportioner, hvis man fortsætter med at fornægte og apati med hensyn til ikke at udnytte de teknologier, der er udviklet til at eliminere behovet og brugen af ​​alle fossile brændstoffer. Vi er allerede på randen af ​​masseudslettelser af det marine liv forårsaget af menneskers destruktive natur i forurening af vores oceaner. Det er nu mere tydeligt end nogensinde, at USA skal ændre retning, ideologi og holdninger, hvis denne nation nogensinde vil stige ud af asken i vores økonomiske krise. Ligesom Phoenix rejser sig igen for at lede verden i grøn energi til alle. Husk åbningen til Six Million Dollar Man “Vi har teknologien til at gøre ham bedre, hurtigere og stærkere” godt, gæt hvad vi faktisk gør.

Toppen af ​​industrirevolutionen ved hjælp af fossile brændsler skete omkring 1980. Det er her, da forskerne først blev virkelig bekymrede for virkningerne af, at alt kulstof, der frigives af industrielle komplekser, havde. I over hundrede års mand er ligegyldighed for jordens naturlige balance nu skabt en planetarisk krise. Historien er en god lærer. I hver økonomisk revolution, når ny teknologi er udviklet, udvikler den nye energisystemer. Disse nye energisystemer gør det muligt at skabe mere uafhængig økonomisk aktivitet. Dette giver igen mulighed for at give flere muligheder for at udvide mere kommerciel aktivitet. Som følge af denne nye teknologi er kommunikation såkaldte revolutioner, som bliver fundamentet for menneskers evne til at organisere, styre og styre et nyere mere stabilt sæt rumlig dynamik. Alt fra udviklede energiteknologier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *